Verkkokoulutus pe 7.10. klo 9:30 – 11 

Myynti on jokaisen yrityksen elinehto. Silti kynnys myydä on monelle korkea, ja potentiaalisten asiakkaiden kontaktoiminen tuntuu vaikealta. Yksi kokee myynnin tuputtamiseksi, toinen ottaa kieltäytymisen henkilökohtaisesti, ja kolmas ei yksinkertaisesti tiedä mitä puhelimessa kuuluu sanoa.

Koulutuksen tavoitteena on antaa konkreettisia työkaluja myyntiin ja varsinkin uusien asiakkaiden hankkimiseen. Koulutus soveltuu varsinkin uusille yrittäjille, jotka miettivät kannattaako lähteä soittamaan vai luottaa pelkän digimarkkinoinnin voimaan.

Koulutus koostuu kahdesta osasta. Ensimmäinen osio antaa vinkkejä siihen, kuinka yrittäjän kannattaa tehdä aktiivista myyntityötä, ja miten myynnistä syntyy mukava tapa. Kun tekee myyntityötä säännöllisesti, on töitä kalenterissa tasaisesti!

Yrittäjän myyntityö

  • Miksi puhelin on edelleen tehokkain tapa kontaktoida uusia asiakkaita
  • Myynti on asiakkaan auttamista
  • Myynnin lainalaisuudet: kaikki eivät osta, mutta riittävän iso osa ostaa – jos osaa myydä!
  • Miksi myyntityölle on pakko varata aikaa kalenteriin
  • Vinkkejä puhelinkammon selättämiseen – jokainen voi oppia soittamaan

Toinen osio käy läpi onnistuneen myyntipuhelun rakennuspalikat. Koulutus antaa konkreettisia ohjeita uusien asiakkaiden lähestymiseen siten, että he haluavat kuunnella mitä sinulla on tarjottavana. Mallia käyttämällä myyntipuhelut ovat leppoisia, ja soitot päätyvät aiempaa todennäköisemmin kaupoiksi.

Puhelun palikat – onnistuneen myyntipuhelun malli

  • Rento tervehdys
  • Napakka esittely
  • Kartoitus
  • Jämäkkä ehdotus
  • Kiitos

Koulutus ei vaadi aikaisempaa myyntikokemusta, joten se soveltuu myös uusille yrittäjille. Kokeneemmat yrittäjät taas saavat uusia ideoita kokeiltavaksi. Jos takana kuitenkin on jo 10 vuoden menestyksekäs myyntiura, voi sisältö tuntua liian helpolta. Koulutuksessa keskitytään yritysmyyntiin (B2B).

Koulutus antaa perustiedot omien palveluiden ja tuotteiden myymiseen. Koulutuksen jälkeen osallistujalla on tietämys siitä, miten hänen kannattaa järjestää yrityksensä uusasiakashankinta ja myynti. Sen lisäksi osallistujalla on käytössään malli, jonka pohjalle oman myyntipuheen runko on helppo rakentaa.

Kouluttajana yrittäjä, kouluttaja, huippumyyjä Joose Luukkanen, Huippumyynti Oy
Joose Luukkanen aloitti myyntiuransa 90-luvun lopulla, jolloin soittolistana toimi puhelinluettelo. Nykyisin hän luotsaa kymmenen huippumyyjän tiimiä, joka on keskittynyt palvelemaan etenkin 1-10 hengen asiantuntijayrityksiä B2B-myynnissä. Huippumyynti on keskittynyt puhelinmyyntiin, koska kylmäsoitto on varsinkin pk-yrityksien kohdalla tehokkain tapa kertoa kontaktoida uusia potentiaalisia asiakkaita.

Ilmoittaudu tästä mukaan!

Koulutuksen järjestää Suomen Yrittäjät ry.

Hinta:
Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € + alv 24 % / hlö, muille 170 € + alv 24 % / hlö

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Tietosuoja
Katso tapahtuman tietosuojaseloste

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi