Vahvista asiantuntijuuttanne ja luotettavuuttanne omilla sivuillanne.

Verkkosivut ovat yrityksen sydän ja kivijalka. Entistä useammin myös B2B puolella ostoprosessi aloitetaan itsenäisesti, jolloin yrityksen verkkosivut ovat ensimmäinen paikka, johon potentiaalinen asiakas saapuu etsiessään itselle relevanttia tietoa. Osa asiakkaista voi ilmaantua sivuillenne sattumalta, mutta sattuman varaan tätä markkinointikanavaa ei kannata jättää!

Asiakas käyttää aikaansa yrityksen verkkosivuilla etsien tietoa tuotteista, palveluista ja yrityksestä itsestään. Mielikuva toimijasta rakentuu sen mukaan kun tietoa löytyy.

Millaisena teidän yrityksenne näyttäytyy verkossa?

Sisältömarkkinointi on jatkuva prosessi, ei yksittäinen postaus somessa tai artikkeli verkkosivuilla. Sisältöjen avulla rakennetaan luottamusta, houkutellaan kohdeyleisöä ja vahvistetaan brändiä. Mikäli verkkosivuillanne on hyvää ja aktiivisesti päivittyvää sisältöä, niitä voidaan hyödyntää myös muissa kanavissa. Asiantuntija-artikkeleiden tai blogin avulla tarjotaan oivalluksia ja ratkaisuja sekä parhaimmillaan autetaan asiakkaita ostopäätöksen teossa.

Miksi panostaa verkkosivujen sisältöön?

Hyvä sisältö tarjoaa asiakkaillesi arvoa, jonka seurauksena kohdeyleisösi palaa sivustollesi aina uudelleen. Aktiivinen liikenne yrityksen verkkosivuilla kasvattaa SEO-tehokkuutta ja lisää orgaanista (eli ei maksettua) näkyvyyttä hakukoneissa. Näkyvyys johtaa uusiin asiakassuhteisiin ja kauppoihin, kun asiakas löytää helposti luotettavan ja asiantuntijalta vaikuttavan toimijan.

Palvelumme verkkosivujen sisällöntuotannossa:

  • asiantuntija-artikkelit
  • asiakas- ja uratarinat
  • erilaiset ladattavat oppaat ja ohjeet
  • myynti- ja laskeutumissivujen sisällöt
  • verkkosivujen tekstien myynnillistäminen

Huippumyynniltä myyvää sisältöä verkkosivuillesi

Olipa sitten kyseessä sivuston tekstien päivittäminen, asiantuntija-artikkeli, asiakasreferenssi tai tuotesivun kirjoittaminen on lähtökohtanamme helppous ja sinun aikasi arvostaminen. Emme tarvitse sinulta valmista tekstiä, joka vain oikoluetaan, vaan pystymme toteuttamaan tarvittaessa artikkelin alusta loppuun asti itsenäisesti vaikkapa ranskalaisten viivojen pohjalta.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä oheisen lomakkeen kautta tai varaa 30 minuutin maksuton tapaaminen, niin jutellaan lisää!