Tokmanni hymyilee muttei palvele

Kävin eilen Tokmannilla täyttämässä pari kaasupulloa (koska Puuilo oli jo mennyt kiinni). Vaikka henkilökunta oli ystävällistä, niin myyntiprosessi pissi pahemman kerran. Kuinka monta virhettä löydät?

Lampsin aluksi suoraan kassalle ja kerroin haluavani kahden 13 11-kiloisen pullon täytön. Kassa mietti että onkohan niitä ja kysyi kaverilta, joka ei myöskään tiennyt: ”viikolla niitä tuli, pitää tarkistaa”. Ehdotin maksavani samantien, jottei tarvitse rampata ees taas kuin siinä epäonnisessa tilanteessa, ettei kaasua tosiaan ole (joka ikinen kerta joka ikisessä kaupassa kaasua on AINA löytynyt – kun kaasunkulutus on pahimmillaan 5-6 pulloa per viikonloppu niin jokunen pullo on tullut täytettyä), mutta se ei tullut kuuloonkaan. Haloo Tokmanni, mikä siinä hyvittämisessä olisi ollut niin hankalaa?

Lähdimme siis kohti puutarhaosastoa ja kuinka ollakaan, kaasua oli varastossa toistakymmentä pulloa. Ehdotin maksavani kaasut puutarhaosaston kassalle, mutta sepäs ei TIETENKÄÄN ollutkaan mahdollista, koska ”lappu missä on kaasunhinnat on ykköskassalla”. Siis puutarhaosastolla, jonne kaasu todennäköisesti halutaan maksaa, ei ollut kaasunhintoja, vaikka henkilökunta tiesi missä hintalappu on! Minäpä siis marssin koko helkutin hehtaarihallin läpi kohti kassoja ja maksoin siellä kaasut.

Kassalta selvittyäni ajoin auton puutarhaosaston kupeeseen ja kuitin tarkastuksen jälkeen alettiin vaihtaa pulloja. Myyjä nappasi tyhjät pullot autosta, mutta sen sijaan, että olisi nostanut täydet kyytiin, hän totesi kuin pisteenä iin päälle: ”saat varmaan nuo pullot nostettua kyytiin itsekin niin minä vien nämä pois, on tässä tänään jo tullut aika paljon nosteltua”.

Puuilo please, pitäkää putka auki edes kahdeksaan!

 

3 kommenttia artikkeliin “Tokmanni hymyilee muttei palvele

  1. Heikki Lehtonen

    Just! Ja eilen Nokialla: lapussa 2 hautakynttilää 3€, mutta kassalla 2×2€!!! Hinnoitteluvirheitä luvattoman paljon!

  2. Paula

    Minäpä aamulla 2pulloa täyttämässä Toinen komposiitti ja toinen rautapullo11kg. maksoin kassalla ja hetken päästä myyjä tuli antamaan kaapista. Mut hups eipä ollutkaan. Marssin takaisin saamaan rahani takaisin jonon hännille. Myyjä teki palautuksen ja sanoi vielä että kolme pankkipäivää menee kun rahat tullut takaisin.. Vähän otti kyllä päähän..enpä tarvii enää Tokmannin palvelua. Menin naapuri liikkeeseen ja palvelupelasi ja löytyi kaasua 5€ halvemmalla.

  3. cacac

    No jos kerran Tokmanni löytyy Panama-listasta, eli veronkierrosta kuten Nordea yms…, niin onko tuo nyt ihme?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *