Tee nyt, älä huomenna

Tammikuu on kohta lopuillaan. Oletko saanut tehtyä jo tehtyä kaiken, mitä aioit heti vuoden vaihduttua tehdä? Oletko edes aloittanut, vai odottaako asia ensi viikkoa?

Kaikki haluavat saada aikaan hyviä juttuja ja elää täyttä elämää. Hyviä ideoita, parempia tapoja, potentiaalisia asiakkaita, ja opeteltavia asioita kerääntyy odottamaan hyvää hetkeä muistilapuille, vihkojen nurkkaan ja selaimen kirjanmerkkeihin. Hyville jutuille on aikaa heti huomenna.

Huomisen minä on maailman kovin kaveri. Se aloittaa terveelliset elämäntavat, lopettaa huonot, soittaa illalla äidille ja tekee siinä sivussa ainakin 10x enemmän kauppaa kuin tämän päivän minä. Harmi, että kaikki hyvä koittaa vasta huomenna.

Kukaan harvemmin päättää jättää asioita tekemättä. Ne vaan lykätään huomiselle. Huomenna sama asia lykätään ylihuomiselle.

Vain tehty hyvä juttu on oikeasti hyvä juttu. Kun inspiraatio lähteä salille lopulta iskee, laita aloituspäivä heti kalenteriin – ja jos tänään ei ehdi salille niin huomenna viimeistään. Päätä myös vakituiset treenipäivät ja lisää nekin kalenteriin, koska huomenna siirtäisit tehtävän ylihuomiselle. Osta salikortti netistä samantien, jottet raaski enää luopua ideasta.

Kun mieleen putkahtaa uusi potentiaalinen asiakas, niin luurin pitää nousta heti. Älä jätä ideaa iltapäivään, koska silloin ajatus on ehtinyt jo laimentua, ja soittosi terävin kärki jää puuttumaan. Jos siis tosissaan saat soitettua iltapäivällä (not gonna happen).

Kun saat pomolta luvan osallistua kiinnostavaan myyntikoulutukseen, hoida asia heti palaverin jälkeen eikä vasta huomenna. Et joko ehdi hoitaa varausta ajoissa lykätessäsi ikävää hommaa eteenpäin ja jäät rannalle ruikuttamaan, yksinkertaisesti unohdat asian, tai annat idean laimentua ja myyntitaitojen tarpeellinen buustaus jää saamatta.

Onneksi maltoit klikata linkkiä ja lukea tämän blogin. Mitä tärkeää voisi aloittaa seuraavaksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *