Säännöllisen sisällöntuotannon avulla houkuttelet uusia asiakkaita, olet vuorovaikutuksessa nykyisten ja tulevien asiakkaiden kanssa, luot suhteita ja saat lisää myyntiä.

Sisältösuunnitelman avulla viestintä on helpompaa. Sisältösuunnitelma avulla tiedät mikä on pääviestisi ja mitä pitäisi viestiä milloinkin. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

Sisältösuunnitelma aikatauluttaa tekemisen

Sisältösuunnitelman liitteenä oleva vuosikello sekä sisältökalenteri sosiaalista mediaa varten määrittelevät aiheet joista viestitään. Sisältösuunnitelma sisältää:

  • Viestinnän tavoitteet: mitä halutaan tavoitella?
  • Viestinnän kohderyhmät: kenelle viestintä suunnataan?
  • Viestintäkanavat ja niiden sisältötyypit: ollaanko Instagramissa vai julkaistaanko blogia; tuotetaanko kuvia, tekstejä vai videoita?
  • Sisältöjen ylätason teemat: markkinointi vaatii toistoa
  • Sisältökalenterin 6 – 12 kuukaudelle

Sisältösuunnitelma tehdään yhteistyössä asiakkaan kanssa. Käymme yhdessä läpi suunnitelman kannalta oleellisia asioita joko livetapaamisessa tai etänä. Sisältöjen ja kanavavalintojen kannalta on oleellista tietää liiketoiminnalliset tavoitteet ja teidän kannaltanne kiinnostavat kohderyhmät.

Miten viet sisältösuunnitelman käytäntöön?

Mikäli haluatte omassa yrityksessänne itse toteuttaa tehtyä sisältösuunnitelmaa, se on täysin OK. Viestintä on helppoa, kun tiedetään mitä tällä viikolla pitää postata eikä aina tarvitse aloittaa tyhjästä. Tai huomata, että joulu meni jo.

Jos kuitenkin tuntuu siltä, että omat resurssit eivät riitä, voit ulkoistaa tekemisen Huippumyynnille. Saat halutessasi sisältösuunnitelman liitteenä tarjouksen sinua kiinnostavista kokonaisuuksista, esimerkiksi sosiaalisen median sisällöntuotannosta tai asiantuntija-artikkeleiden kirjoittamisesta.

Miksi valita Huippumyynti?

  1. Kokemusta suunnitelmallisesta sisällöntuotannosta useilta eri toimialoilta
  2. Teemme työtä asiakaslähtöisesti, tavoitteenamme on tehdä asiakkaalle toteutettavissa oleva sisältösuunnitelma
  3. Meillä aikataulut eivät veny vaan pidämme kiinni sovitusta
  4. Saat saman yrityksen kautta suunnitelmalle myös toteuttajan, olipa kyse sitten yhdestä osa-alueesta tai kaikista toimenpiteistä.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä oheisen lomakkeen kautta tai varaa 30 minuutin maksuton tapaaminen, niin jutellaan lisää!