Rekrytointi

Asiantuntijamyyjä saa työtä

Meillä on jatkuvasti tarvetta uusille Asiantuntijamyyjille kasvavien nykyisten asiakkuuksien ja uusien projektien parissa. Suoran myyntityön lisäksi teemme buukkausta ja asiakaskyselyitä.

Arvostamme aiempaa myyntikokemusta, ratkaisukeskeistä asennetta ja kykyä sopia kauppa. Tarjousten tekeminen vaatii Excelin perusteiden hallintaa ja kirjoitustaitoa. Palkkaus perustuu yleensä kontaktoitujen asiakkaiden määrään sekä heille tehtyihin kauppoihin. Joissain tuotteissa on myös suora provisiopalkkaus: palkkaus kauppojen kappale- tai euromäärän mukaan, tai esim. sovittujen tapaamisten määrän perusteella. Meillä tehdään sekä kylmiä että lämpimiä soittoja.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla ja kerro miksi juuri sinut pitää valita tehtävään.

Miksi Huippumyynti?

Puhelimessa myymme ainoastaan yrityksille. Tuotteet ovat kunnossa ja asiakkaat tyytyväisiä. Asiakkailtamme et saa luuria korvaan, koska emme myy hakemistopalveluita, vitamiineja, pesuainetta tai mitään muutakaan tuubaa mistä Suomi24-keskustelufoorumi varoittaa.

Asiakkaan puhuminen suohon ei ole nykypäivää, vaan puhelinmyyjälle kuuntelutaito ja kyky aidosti auttaa asiakasta ovat elintärkeitä. Annamme tarpeellisen tuotekoulutuksen lisäksi myös säännöllistä myyntikoulutusta ja sparraamme sinusta Huippumyyjän.

Työ tapahtuu kotoa käsin tai Riihimäen toimistollamme 5 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Suurin osa myyjistämme on etätöissä ympäri Eurooppaa.

On monta syytä ryhtyä Huippumyyjäksi, tässä tärkeimmät:

  1. Myytävät tuotteet ja palvelut. Myymme ainoastaan hyväksi havaittuja juttuja joista on oikeasti hyötyä asiakkaille. Et joudu venyttämään moraaliasi ja myymään jotain mihin et itse usko.
  2. Koulutus. Et joudu altaan syvään päähän ilman kellukkeita, vaan perehdytämme sinut tuotteeseen ja kerromme miten sitä myydään. Senkin jälkeen saat jatkuvaa koulutusta ja apua myyjänä kasvamiseen.
  3. Palkkiot. Palkkamallimme on perustuu tekemiseen ja tienaat reilusti alan keskimääräistä tasoa paremmin. Voit halutessasi laskuttaa oman yrityksesi kautta.
  4. Ympäristö. Meillä on hyviä tyyppejä töissä ja kaveria autetaan. Viihtyisässä toimistossamme on rauhallista soittaa ja tilaa ajatella. Kahvitauolla tosin heitetään välillä vähän hämärää läppää..
  5. Joustavuus. Voit työskennellä kuten sinulle sopii. Tunteja voit tehdä 6 tunnista ylöspäin tarpeesi mukaan ja myös etätyö onnistuu. Koska palkka tulee tekemisen mukaan ja sovitut asiat hoidetaan, ei meillä kitistä kahvitunnin pituudesta, nelipäiväisestä viikosta tai lasten neuvolareissuista.

Emme ole ikärasisteja, joten kaikki 16-130 voivat hakea meille töihin.

Aiempaa myyntikokemusta ei välttämättä vaadita, kunhan tekemisen asenne ja tahto laittaa itsensä peliin löytyy.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla niin katsotaan onko sinusta Huippumyyjäksi!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *