Rekrytointi

Asiantuntijamyyjä saa työtä

Meillä on jatkuvasti tarvetta uusille Asiantuntijamyyjille kasvavien nykyisten asiakkuuksien ja uusien projektien parissa. Suoran myyntityön lisäksi teemme buukkausta ja asiakaskyselyitä.

Arvostamme aiempaa myyntikokemusta, ratkaisukeskeistä asennetta ja kykyä sopia kauppa. Tarjousten tekeminen vaatii Excelin perusteiden hallintaa ja kirjoitustaitoa. Palkkaus perustuu yleensä kontaktoitujen asiakkaiden määrään sekä heille tehtyihin kauppoihin. Joissain tuotteissa on myös suora provisiopalkkaus.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla ja kerro miksi juuri sinut pitää valita tehtävään.

Syksyllä 2018 tarvitsemme lisää hyviä tekijöitä, erityisesti olisi tarvis hyvälle buukkarille! Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla niin katsotaan olisiko se sinä.

Tilanne 23.8.2018: rekrytty 3 myyjä, rekrytään kyllä vielä 1 jos löytyy hyvä!

Miksi Huippumyynti?

Puhelimessa myymme ainoastaan yrityksille. Tuotteet ovat kunnossa ja asiakkaat tyytyväisiä. Asiakkailtamme et saa luuria korvaan, koska emme myy hakemistopalveluita, vitamiineja, pesuainetta tai mitään muutakaan tuubaa mistä Suomi24-keskustelufoorumi varoittaa.

Asiakkaan puhuminen suohon ei ole nykypäivää, vaan puhelinmyyjälle kuuntelutaito ja kyky aidosti auttaa asiakasta ovat elintärkeitä. Annamme tarpeellisen tuotekoulutuksen lisäksi myös säännöllistä myyntikoulutusta ja sparraamme sinusta Huippumyyjän.

On monta syytä ryhtyä Huippumyyjäksi, tässä tärkeimmät:

  1. Myytävät tuotteet ja palvelut. Myymme ainoastaan hyväksi havaittuja juttuja joista on oikeasti hyötyä asiakkaille. Et joudu venyttämään moraaliasi ja myymään jotain mihin et itse usko.
  2. Koulutus. Et joudu altaan syvään päähän ilman kellukkeita, vaan perehdytämme sinut tuotteeseen ja kerromme miten sitä myydään. Senkin jälkeen saat jatkuvaa koulutusta ja apua myyjänä kasvamiseen.
  3. Palkkiot. Palkkamallimme on perustuu tekemiseen ja tienaat reilusti alan keskimääräistä tasoa paremmin. Voit halutessasi laskuttaa oman yrityksesi kautta.
  4. Ympäristö. Meillä on hyviä tyyppejä töissä ja kaveria autetaan. Viihtyisässä toimistossamme on rauhallista soittaa ja tilaa ajatella. Kahvitauolla tosin heitetään välillä vähän hämärää läppää..
  5. Joustavuus. Voit työskennellä kuten sinulle sopii. Tunteja voit tehdä 6 tunnista ylöspäin tarpeesi mukaan ja myös etätyö onnistuu. Koska palkka tulee tekemisen mukaan ja sovitut asiat hoidetaan, ei meillä kitistä kahvitunnin pituudesta, nelipäiväisestä viikosta tai lasten neuvolareissuista.

Työ tapahtuu arkipäivisin Riihimäen toimistollamme 5 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Maantiede ei ole este, koska puolet porukasta tekee töitä etänä ympäri Eurooppaa.

Emme ole ikärasisteja, joten kaikki 16-130 voivat hakea meille töihin.

Aiempaa myyntikokemusta ei välttämättä vaadita, kunhan tekemisen asenne ja tahto laittaa itsensä peliin löytyy.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla niin katsotaan onko sinusta Huippumyyjäksi!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *