EU:n tietosuoja-asetus edellyttää, että saat tiedon siitä, miten henkilötietojasi käsitellään Huippumyynti Oy:ssä työpaikkahakemuksesi käsittelyn yhteydessä.

Miksi ja millä perusteella henkilötietojasi käsitellään?
Henkilötietojasi käsitellään Huippumyynnissä avoimena olevan työpaikan täyttämiseksi tai tekemäsi avoimen hakemuksen käsittelemiseksi. Henkilötietojasi on käsiteltävä, jotta voimme ottaa hakemuksesi huomioon rekrytointiprosessissamme.

Työpaikkahakemuksen yhteydessä kerättyjä tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.

Käsittelemme henkilötietojasi suostumuksesi perusteella, jonka annat hakemalla työpaikkaa Huippumyynti Oy:ssä.

Huippumyynnin oikeus hankkia ja luovuttaa henkilötietojasi
Huippumyynti Oy ei hanki sinua koskevia tietoja muilta ilman suostumustasi eikä myöskään luovuta tietojasi muille ilman suostumustasi. Voit myöhemmin peruuttaa antamasi suostumuksen.

Sinulla on oikeus tarkistaa tietosi
Sinulla on oikeus halutessasi saada tietää, mitä tietoja sinusta on tallennettu Huippumyynnin rekistereihin. Voit saada jäljennöksen henkilötiedoistasi.

Voit pyytää epätarkkojen ja virheellisten henkilötietojen oikaisemista. Voit myös täydentää puutteellisia henkilötietojasi, jos sillä on henkilötietojenkäsittelytarkoituksen kannalta merkitystä.

Muita henkilötietojen käsittelyyn liittyviä oikeuksia
Sinulla on oikeus peruuttaa hakemuksesi ja pyytää, että sinua koskevat tiedot poistetaan Huippumyynnin rekistereistä. Voit pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä, jos ne ovat mielestäsi virheellisiä tai niitä käsitellään lainvastaisesti. Käsittelemme tietojasi vain sinun suostumuksellasi tai tietosuoja-asetuksen erityisesti mainitsemiin tarkoituksiin.

Henkilötietojesi säilyttäminen
Työpaikkahakemuksen käsittelyssä tarvittavat tiedot säilytetään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti niin kauan, kuin on tarpeen tietojen käsittelyn tarkoitusten toteuttamista varten. Säilytysaika on yleensä kaksi vuotta siitä, kun rekrytointiprosessi on päättynyt. Kun olet tehnyt avoimen työpaikkahakemuksen, henkilötietosi säilytetään yleensä vuoden ajan hakemuksen toimittamisesta.

Rekisterinpitäjä
Huippumyynti Oy on työpaikkahakemuksella kerättyjen tietojen rekisterinpitäjä.