PUHELUN PALIKATTM -koulutus on maailman tehokkain tapa laittaa spiikki kuntoon. Koulutuksessa keskitytään oleelliseen, eli lyhyen teorian jälkeen otetaan puhelin käteen ja soitetaan oikeille asiakkaille oikeita myyntipuheluita. Kouluttaja seuraa puheluita ja hioo yhdessä myyjän kanssa spiikin kuntoon yhden päivän aikana.

Koulutuksen jälkeen jokaisella osallistujalla on omaan suuhun sopiva spiikki. Kun puhelut tehdään omaan persoonaan sopivalla tyylillä, on soittoja kiva tehdä, puheluita on helppo ottaa, ja luonteva viesti vetoaa asiakkaaseen. Soittojen määrän kasvaessa ja niiden sisällön parantuessa kauppaa tulee väkisin aiempaa enemmän.

PUHELUN PALIKATTM -koulutus jakaantuu kahteen osaan:

  1. Teoria: käymme läpi onnistuneen myyntipuhelun 5 rakennuspalikkaa
  2. Käytäntö: viemme opit käytäntöön soittamalla oikeille asiakkaille

PUHELUN PALIKATTM -koulutus toteutetaan pienryhmissä, jotta kouluttaja ehtii henkilökohtaisesti käydä läpi useamman puhelun kunkin osallistujan kanssa. Kerralla koulutukseen voi osallistua maksimissaan 10 hengen ryhmä, ja tätä suuremmat myyntitiimit jaetaan osiin. 6-10 hengen ryhmät vedetään kahden kouluttajan voimin, jotta jokainen osallistuja kyetään huomioimaan.

PUHELUN PALIKATTM -koulutus kestää 4-5h sisältäen lounastauon. Myyntipuhelut hoituvat koulutuksen aikana; päivän aluksi ja lopuksi osallistujille jää aikaa muihin akuutteihin askareisiin. Ota yhteyttä ja laitetaan yhdessä puhelin laulamaan!

 

Mitkä ihmeen Puhelun Palikat?

Hyvä myyntipuhelu sisältää 5 rakennuspalikkaa. Blogin puolella jokaista Puhelun Palikkaa käsitellään omassa kirjoituksessaan. Esimakua koulutuksen sisällöstä saat blogistamme:

 1. Puhelun palikat 1: Rento tervehdys
 2. Puhelun palikat 2: Napakka esittely
 3. Puhelun palikat 3: Kartoitus
 4. Puhelun palikat 4: Jämäkkä ehdotus
 5. Puhelun palikat 5: Kiitos

Jokainen tuote ja kohderyhmä vaativat erilaisen lähestymiskulman. Joskus ihan pienillä sanoilla on valtava merkitys! Jos tuntuu, ettet sinä tai tiimisi saa puhelimessa ihan kaikkea irti, niin kutsu meidät apuun.

Mitä maksaa?

Koulutuksen saat kiinteällä hinnalla riippuen osallistujamäärästä. Isommalle ryhmälle mukaan tulee toinen kouluttaja, jotta saamme huomioitua jokaisen myyjän henkilökohtaisesti:

 • 1 henkilö 1190 €+alv (toteutus toimistollamme Hyvinkäällä)
 • 2- 5 henkilöä 1990 €+alv
 • 6-10 henkilöä 2990 €+alv (kaksi kouluttajaa)

Hinta sisältää kaiken ja on voimassa Etelä-Suomessa Jyväskylän eteläpuolella. Kysy tarjous suuremmille tiimeille tai koulutus muualle Suomeen!

PUHELUN PALIKATTM -kouluttajana toimii Joose Luukkanen. Yli 6 hengen ryhmille mukaan liittyy Hanna Häppölä.