Meillä on jatkuvasti tarvetta palveleville myyjille nykyisten kasvavien asiakkuuksien ja uusien projektien parissa. Toisinaan projektit lähtevät käyntiin vauhdilla ja silloin tarvitsemme lisäkäsiä ja -korvia. Näitä tilanteita varten meillä on ns. myyjäreservi.

Reservissä olevalla myyjällä ei ole vakituista työaikaa, vaan hän ottaa vastaan eri pituisia projekteja Huippumyynnin toimeksiantoina. Työn määrää sovitellaan kunkin myyjän elämäntilanteen ja Huippumyynnin tarpeiden mukaan. Ottaessaan projektin vastaan, reservissä oleva myyjä sitoutuu suorittamaan sen loppuun saakka.

Kokemus ja palkka:
Aiempaa myynnin koulutusta tai kokemusta et välttämättä tarvitse. Huippumyynti on paitsi puhelinmyyntifirma myös myynnin koulutusorganisaatio. Me koulutammekin mielellämme myyjät itse. ( Reserviläisille järjestetään yhteisiä koulutuspäiviä aina, kun tarvetta ilmenee.)

Tarjoamme sinulle omasta tekemisestä riippuvaa tulosta. Palkkio vaihtelee tuotekohtaisesti projektin ja sen vaativuuden mukaan.

Suurin osa myyjistämme laskuttaa oman yrityksen kautta tai toimii kevytyrittäjänä. Suosimme tätä mallia helppouden takia. Toki myös palkkahommat onnistuvat.

Saattaapa myös käydä niin, että tarjoamme sinulle tulevaisuudessa vakituista myyjän paikkaa.

Pari sanaa Huippumyynnistä:
Huippumyynti toimii tällä hetkellä käytännössä kokonaan etäorganisaationa. Myyjämme työskentelevät kotitoimistoiltaan käsin eri puolilta Suomea ja Eurooppaa, ja malli on osoittautunut toimivaksi. Vaikka työt Huippumyynnillä tehdäänkin itsenäisesti omaan tahtiin, myyjiä sparrataan ja yhteyttä pidetään muutenkin säännöllisesti.

Puhelimessa myymme tällä hetkellä ainoastaan yrityksille. Tuotteet ovat kunnossa ja asiakkaat tyytyväisiä. Asiakkailtamme et saa luuria korvaan, koska kaikki tuotteet ja palvelut mitä myymme, ovat oikeasti asiakkaille hyödyllisiä. Suoran myyntityön lisäksi teemme buukkausta ja asiakaskyselyitä.

Meillä tärkeintä on asiakkaille, toimeksiantajalle ja tiimille annettujen lupausten täyttäminen. Ja samaa me luvataan sinulle. Vaativimmat ja parhaat projektit annetaan hommansa mallikkaasti hoitaneille myyjille, jotka ovat osoittaneet olevansa luottamuksen arvoisia, ja jotka saavat myös kauppaa aikaan.

Hakeminen:
Mikäli slotti Huippumyynnin reserviläisenä houkuttelee, vastaathan muutamaan kysymykseen (lomake alla). Olemme sitten sinuun päin yhteydessä. Jos mieluummin tarinoit pidempään, voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen otsikolla ”Huippumyynti: Reservi” osoitteeseen lilla@huippumyynti.fi. Mikäli haluat kysellä hommasta lisää, tavoitat Lillan arkisin klo 9 – 15 välillä numerosta +358 40 707 6065.

Hakemalla työpaikkaa hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Huippumyynti Oy:ssä. Katso tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.