Puhelinmyynti on tehokas tapa kasvattaa myyntiä ja kertoa potentiaalisille asiakkaille heille hyödyllisestä tuotteesta. Pystymme myymään monimutkaisiakin palveluita puhelimessa, koska ennen myynnin aloittamista perehdymme tuotteisiisi perinpohjaisesti, jolloin osaamme kertoa niiden tarjoamat hyödyt selkeästi ja täsmällisesti.

Huippumyynti auttaa niin lyhyissä markkinointikampanjoissa kuin pitkissä projekteissakin. Voit ulkoistaa meille myyntisi kokonaisuudessaan tai haluamiltasi osin.

B2B-puhelinmyynti

Pääasiassa myymme yritysasiakkaille, mutta myös kuluttajatuotteiden myynti on mahdollista vaativien tuotteiden kohdalla (emme ole kiinnostuneet sähkösopimusten, kirjakerhojen tai vitamiinien myynnistä). Myyjämme ovat todellisia moniosaajia ja kykenevät laajan yleissivistyksensä ansiosta omaksumaan monimutkaisetkin tuotteet nopeasti. Pystymme tarvittaessa itse laatimaan tarjoukset asiakkaalle, joten emme kuormita teidän henkilökuntaanne.

Esimerkkejä myymistämme tuotteista:

  • Ammattilehdet ja -kirjallisuus
  • Ilmoitukset ja mainokset
  • Järjestöjen jäsenyydet
  • Liikkeenjohdon konsultoinnin palvelut
  • Ohjelmapalvelut
  • Raskaan kaluston moottoriohjelmointipalvelut
  • Työterveyspalvelut
  • Ympäristötekniikan palvelut

Toteutamme sekä myyntikampanjat että jatkuvan myyntiprosessin. Teemme sekä uusasiakashankintaa että lisämyyntiä olemassaoleville asiakkaille. Tarvittaessa hoidamme myös asiakaspalvelun.

Toimimme lähtökohtaisesti tulosperusteisesti, jolloin veloitamme läpiviedyistä puheluista sekä tehdyistä kaupoissa. Tietyissä tuotteissa voimme toimia myös täysin provisiopohjalla.

Hintaesimerkkejä

  1. Kiinteä provisio vaihtelee vakiintuneissa tuotteissa hinnasta ja myynnin haastavuudesta riippuen 15%-50% välillä
  2. Uusissa tuotteissa aloitamme pilotilla, jossa veloitamme käytyjen keskustelujen määrän mukaan. Hintaan sisältyy aina kattavat muistiinpanot siitä mitä asiakkaan kanssa keskusteltiin ja kuinka hän tuotteeseen suhtautui. Veloitus dokumentoidusta keskustelusta vaihtelee 10€-30€ välillä kohderyhmästä riippuen.