Panostamalla myyjien osaamiseen ja ammattitaitoon saa aikaan huikeita kasvutarinoita. Asiakkaan edessä ei enää ole aikaa harjoitella – oikea paikka treenata taitoja on Huippumyynnin koulutus. Vihaamme kalvosulkeisia, joten kaikki koulutuksemme ovat vuorovaikutteisia, ja niissä opitaan käytännön tekemisen kautta.

Puhelun Palikat – puhelinmyyntikoulutus

Puhelun Palikat -koulutuksessa käydään läpi onnistuneen myyntipuhelun seitsemän osaa. Teorian jälkeen opit laitetaan käytäntöön soittamalla oikeita myyntipuheluita. Koulutuksen jälkeen jokaisella osallistujalla on omaan suuhun sopiva spiikki, joka innostaa asiakkaan ostamaan.

Lue lisää Puhelun Palikat -koulutuksesta.

Sensomotorinen myyntikoulutus

 

Huippumyynti sensomotorinen myyntikoulutus

Taatusti Erilainen sensomotorinen myyntikoulutus yhdistää toiminnallisen neurotieteen ja myynnin. Pureudumme ihmisen luontaisiin vahvuuksiin ja ajattelutapoihin, joiden mukaan toimimalla myyntityöstä tulee tehokkaampaa.

Parempien myyntitulosten saavuttamiseksi meidän on hyvä ymmärtää erilaisia ajattelutapoja ostopäätösten taustalla. Myynnin perustana on luottamus, joka rakentuu ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa. Koulutuksesta saat käytännöllisiä työkaluja luottamuksen rakentamiseen ja parempiin myyntituloksiin.

Vuorovaikutteinen sensomotorinen myyntikoulutus toteutetaan 1-2 päivän mittaisena. Kouluttajina toimivat sensovalmentaja Jouko Mikkola ja Huippumyyjä Hanna Häppölä.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää syksyllä 2017 lanseeratusta koulutuksestamme!

Myyntikoulutus vai myyntivalmennus?

Myyntikoulutus on joko puolen päivän tai päivän mittainen. Sen aikana keskitytään ainoastaan yhteen tai kahteen myynnin osa-alueeseen.

Koulutamme esimerkiksi:

 • Millainen on hyvä tarvekartoitus? Miten kysyn kysymyksiä oikein?
 • Kuinka rytmitän tapaamisen?
 • Miten tunnistan asiakkaan persoonallisuustyypin ja mukautan kommunikaatiotani sen mukaisesti?
 • Miten annan hyvän ensivaikutelman?
 • Millainen on houkutteleva tarjous?
 • Kuinka clousaan kaupan rennosti?
 • Kuinka nopeutan myyntiprosessia?
 • Miten saan asiakkaan ostamaan uudestaan?

Myyntivalmennus kestää neljästä viikosta useampaan kuukauteen. Sen aikana keskitytään yhteen asiaan viikossa, ja harjoitusten kautta uusi toimintamalli saadaan sisäistettyä selkäytimeen saakka. Myyntivalmennuksen rakenne on seuraavanlainen:

 1. Ennen valmennusta päätetään mihin asioihin halutaan keskittyä. Starttipäivänä laaditaan henkilökohtaiset kehittymissuunnitelmat.
 2. Koulutuspäiviä on 1-3 viikon välein. Päivä kestää n. 3-4 tuntia ja sen aikana käsitellään 1-2 asiaa.
 3. Koulutuspäivien välillä tehdään kotiläksyjä ja treenataan 1-2 asiaa
 4. Valmennuksen lopussa vedetään homma nippuun ja arvioidaan kukin omaa kehitystä. Tämän jälkeen jatketaan itsenäistä harjoittelua.
 5. Teemme 3-6 kk kuluttua kertauspäivän

Myyntivalmennuksella päästään parhaisiin tuloksiin, koska asian sisäistämiseen jää riittävästi aikaa. Kotiläksyt ja kollegan sparraus auttavat oppimista.
Kouluttajina toimivat Huippumyyjät Hanna Häppölä ja Joose Luukkanen.

Ota yhteyttä niin keskustellaan minkälainen olisi teidän optimaalinen koulutuksenna tai valmennuksenne!