Huippumyynti on keskittynyt vaativaan B2B-puhelintyöhön ja myyntikoulutuksiin. Teemme suoraa puhelinmyyntiä, buukkaamme tapaamisia ja myös asiakastyytyväisyyskyselyt onnistuvat. Uusien tuotteiden testaaminen on ydinosaamistamme. Emme tee kuluttajamyyntiä.

Myyntikoulutuksissa olemme keskittyneet puhelinmyynnin koulutuksiin sekä mentaalivalmennukseen.

Haluamme tehdä myyntityön parhaalla mahdollisella tavalla: pitkäjänteisesti asiakkaan etu edellä. Missiomme on parantaa myyntityön arvostusta.

Jos etsit vain halvinta hintaa ja nopeita kauppoja olet väärillä sivuilla. Jos sen sijaan olet valmis investoimaan myyntityöhön, jolla saat reilusti lisää myyntiä ja pysyviä asiakkuuksia, olet oikeassa paikassa.

B2B – Puhelinmyynti

Myymme tuotteitasi tai palveluitasi haluamallesi asiakasryhmälle. Toimimme omien myyjiesi rinnalla tai tarvittaessa vastaamme myynnistäsi kokonaisuudessaan. Voimme myös ottaa hoitaaksemme esimerkiksi yhden tietyn sektorin.

Myyjämme ovat kokeneita ratkaisumyyjiä. Meille tärkeintä on kuuntelutaito, jolloin ymmärrämme mitä asiakas tarvitsee ja saamme luotua pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Olemme keskittyneet puhelinmyyntiin. Meiltä ei saa kenttämyyntiä tai tapahtumamyyntiä.

B2B – Buukkaus

Sovimme tapaamisia myyjillesi, niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaillesi.

Buukkarimme sopivat vain tapaamisia, joissa on oikeasti mahdollisuus kauppojen syntymiseen; soittovaiheessa karsimme pois prospektit, jotka eivät palveluistasi hyödy. Tapaamisemme eivät ole halvimpia, mutta turhien kahvinjuontipalaverien välttäminen säästää myyjiesi aikaa, tehostaa toimintaa ja lisää kauppojen määrää.

Testimyynti ja pilotointi

Älä luota markkinatutkimuksiin vaan hanki oikeaa tietoa! Mikäli tuotteesi on uusi, haluat tarjota sitä uudelle kohderyhmälle tai sitä ei ole aiemmin myyty puhelimessa, kannattaa yhteistyö aloittaa testijaksolla. Testin perusteella saat selvää palautetta onko tuote valmis myyntiin vai täytyykö palvelua vielä hioa. Testin jälkeen tarjoamme mielellämme palvelun tulospohjaisesti.

Testimyynti vie kalenteriaikaa n. 2-3 viikkoa ja  aikana soitamme 100 potentiaaliselle asiakkaalle n. 150 nimen soittolistalta. Tilausten lisäksi toimitamme sinulle arvokasta palautetta mikseivät kaikki ostaneet palveluasi sekä toiveet myöhemmistä yhteydenotoista.

Myyntikoulutus

Kaipaako myyntitiimisi lisää potkua? Tarvitaanko jollekin myynnin osa-alueelle lisähuomiota?

Järjestämme myyntikoulutuksia tarpeiden mukaan puolen päivän pikakertauksesta puolen vuoden teho-ohjelmiin asti. Lisäksi valikoimissamme on muita myyntiä tukevia koulutuksia esimerkiksi esiintymisestä, vuorovaikutuksesta, esitysmateriaalin laatimisesta tai bisnespukeutumisesta.

Myyntiprosessin kehittäminen

Pitkä kokemuksemme yhdistyy prosessiosaamiseen. Ennen Huippumyyjän uraa tiimistämme löytyy kokemusta mm. laatuinsinöörin tehtävistä ja keskusliikkeen kehityshankkeista. Analysoimme mistä löytyvät myyntiprosessisi pullonkaulat ja autamme laittamaan asiat kuntoon. Kysy lisää!

Asiakastyytyväisyyskyselyt

Tiedätkö, mitä mieltä asiakkaasi ovat palvelustasi? Palaavatko asiakkaat uskollisesti ostoksille vai vuotaako perälauta? Missä on parantamisen varaa? Älä arvaa vaan ota selvää!

Me kontaktoimme asiakkaasi ja kysymme mitä mieltä he oikeasti ovat palvelustasi. Välineinä käytämme sähköisiä kyselyitä ja puhelinta tilanteen mukaan. Tulokset raportoimme selkeästi ja yksinkertaisesti. Luonnollisesti keräämme tilaukset tyytyväisiltä asiakkailta saman tien.