Jos etsit vaihtelevaa puhelinmyyntityötä, Huippumyynti saattaa olla seuraava työpaikkasi!

Meillä tarvitaan lisäkäsiä uusien projektien ja kasvavien nykyisten asiakkuuksien parissa. Etsimme puhelinmyyjää kokoaikaiseen (tai edes melkein) työsuhteeseen.

Haemme kasvavaan joukkoomme B2B-myynnin moniottelijaa, joka ei hätkähdä, vaikka projektit vaihtuvat tai niitä on useampi yhtä aikaa päällä. Käytännössä hommat voivat olla suoraa myyntiä, kutsu- tai palautesoittoja, buukkausta tai mitä ikinä toimeksiantaja tarvitseekaan.

Etsimme henkilöä, jolla on jo ennestään muutaman vuoden kokemus puhelinmyynnistä. Puhelimen tulee olla työvälineenä sinulle sekä tuttu että houkutteleva ja jutustelun luurin toisessa päässä olevan henkilön kanssa sujua luontevasti. Olet varma tekemisestäsi ja pystyt itse ohjaamaan ajankäyttöäsi vapauden mukanaan tuoman vastuun halliten.

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Huippumyynti lyhyesti

Huippumyynti toimii käytännössä kokonaan etäorganisaationa. Myyjämme työskentelevät kotitoimistoiltaan käsin eri puolilta Suomea ja Eurooppaa, ja malli on osoittautunut toimivaksi. Vaikka työt Huippumyynnillä tehdäänkin itsenäisesti omaan tahtiin, myyjiä sparrataan ja yhteyttä pidetään muutenkin säännöllisesti.

Puhelimessa myymme tällä hetkellä ainoastaan yrityksille. Tuotteet ovat kunnossa ja asiakkaat tyytyväisiä. Suoran myyntityön lisäksi teemme buukkausta ja asiakaskyselyitä.

Meillä tärkeintä on asiakkaille, toimeksiantajalle ja tiimille annettujen lupausten täyttäminen. Ja samaa me lupaamme sinulle. Vaativimmat ja parhaat projektit annetaan hommansa mallikkaasti hoitaneille myyjille, jotka ovat osoittaneet olevansa luottamuksen arvoisia ja saavat myös kauppaa aikaan.

Lue myös: Kuka pärjää Huippumyynnillä?

Pari sanaa palkasta

Tarjoamme sinulle omasta tekemisestä riippuvaa tulosta. Palkkio vaihtelee tuotekohtaisesti projektin ja sen vaativuuden mukaan.

Täysipäiväinen myyjä tienaa kuukaudessa tyypillisesti 2000 eurosta ylöspäin, tässä hommassa varmasti enemmän. Oman yrityksen tai laskutuspalvelun kautta tehtynä päälle saa työnantajan sivukulut. Parhaat myyjät tekevät tästä tuplat hyvinä kuukausina, ja kovimmat ratkaisumyyjät tienaavat vieläkin paremmin toimeksiannon ja myyjän taipumusten kohdatessa.

Maksamme sinulle palkan joko perinteiseen malliin tai voit laskuttaa sen oman yrityksen kautta tai kevytyrittäjänä. (Suosimme tätä mallia helppouden takia.)

Hakeminen

Täytä lomake alla tai lähetä meille vapaamuotoinen hakemus otsikolla ”Huippumyynti: B2B-puhelinmyyjä” sähköpostilla lilla@huippumyynti.fi ja kerro miksi juuri sinä olet etsimämme tyyppi! Mikäli haluat kysellä hommasta lisää, tavoitat Lillan arkisin klo 9 – 15 välillä numerosta +358 40 707 6065.

Hakemalla työpaikkaa hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Huippumyynti Oy:ssä. Katso tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.