Jos etsit vaihtelevaa puhelinmyyntityötä, Huippumyynti saattaa olla seuraava työpaikkasi!

Meillä tarvitaan lisäkäsiä uusien projektien ja kasvavien nykyisten asiakkuuksien parissa. Etsimme puhelinmyyjää kokoaikaiseen (tai edes melkein) työsuhteeseen.

Haemme kasvavaan joukkoomme B2B-myynnin moniottelijaa, joka ei hätkähdä, vaikka projektit vaihtuvat tai niitä on useampi yhtä aikaa päällä. Käytännössä hommat voivat olla suoraa myyntiä, kutsu- tai palautesoittoja, buukkausta tai mitä ikinä toimeksiantaja tarvitseekaan.

Etsimme henkilöä, jolla on jo ennestään muutaman vuoden kokemus puhelinmyynnistä. Puhelimen tulee olla työvälineenä sinulle sekä tuttu että houkutteleva, ja jutustelun luurin toisessa päässä olevan henkilön kanssa sujua luontevasti. Olet varma tekemisestäsi ja pystyt itse ohjaamaan ajankäyttöäsi vapauden mukanaan tuoman vastuun halliten.

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, me haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Huippumyynti lyhyesti

Huippumyynti on keskittynyt vaativiin puhelinmyynnin toimeksiantoihin. Teemme töitä tällä hetkellä kokonaan etäorganisaationa. Myyjämme työskentelevät kotitoimistoiltaan käsin eri puolilta Suomea ja Eurooppaa. Vaikka työt Huippumyynnillä tehdäänkin itsenäisesti omaan tahtiin, myyjiä sparrataan ja yhteyttä pidetään muutenkin säännöllisesti. Meillä on yhdessä sovitut toimintatavat niin myynnin käytäntöjen, arjen pyörimisen kuin mokien käsittelynkin suhteen, ja malli on osoittautunut toimivaksi.

Puhelimessa myymme tällä hetkellä ainoastaan yrityksille. Tuotteet ovat kunnossa ja asiakkaat tyytyväisiä. Suoran myyntityön lisäksi teemme buukkausta ja asiakaskyselyitä.

Meillä tärkeintä on asiakkaille, toimeksiantajalle ja tiimille annettujen lupausten täyttäminen. Ja samaa me lupaamme sinulle. Vaativimmat ja parhaat projektit annetaan hommansa mallikkaasti hoitaneille myyjille, jotka ovat osoittaneet olevansa luottamuksen arvoisia ja saavat myös kauppaa aikaan.

Lue myös: Kuka pärjää Huippumyynnillä?

Pari sanaa palkasta

Tarjoamme sinulle omasta tekemisestä riippuvaa tulosta. Palkkio vaihtelee tuotekohtaisesti projektin ja sen vaativuuden mukaan.

Täysipäiväinen myyjä tienaa kuukaudessa tyypillisesti 1500 eurosta ylöspäin, tässä hommassa varmasti enemmän. Oman yrityksen tai laskutuspalvelun kautta tehtynä päälle saa työnantajan sivukulut. Parhaat myyjät tekevät tästä tuplat hyvinä kuukausina, ja kovimmat ratkaisumyyjät tienaavat vieläkin paremmin toimeksiannon ja myyjän taipumusten kohdatessa.

Maksamme sinulle palkan joko perinteiseen malliin tai voit laskuttaa sen oman yrityksen kautta tai kevytyrittäjänä. (Suosimme tätä mallia helppouden takia.)

Hakeminen

Haemme yhtä (1) puhelinmyyjää ensisijaisesti kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Paikka täytetään heti sopivan matchin löydyttyä.

Rekrytointiprosessimme on nopea ja kolmivaiheinen:

Vaihe 1: Yhdistetty haku ja ensimmäinen haastattelu.
Kerro itsestäsi myyjänä, työntekijänä ja tiimin jäsenenä, sekä omista toiveistasi ja ajatuksistasi työn tekemisen ja työnantajan suhteen, täyttämällä tämä lomake. Huomaathan, että lomake toimii myös ns. ensimmäisenä haastattelijanasi, täytäthän sen siis ajatuksella. Aikaa tähän kannattaa varata puolisen tuntia.

Vaihe 2: Puheluja suuntaan ja toiseen.
Meidän HR eli Lilla pirauttaa sinulle parin päivän sisällä, niin päästään juttelemaan vähän lisää. Mikäli yhteinen kipinä tässä vaiheessa syttyy, sovitaan tarkempi aika konkreettiselle työnäytteelle: saat myydä meille puhelimitse valitsemasi tuotteen tai palvelun!

Vaihe 3: Päätöksenteko
Koska saamme varmasti monia hyviä myyntipuheluja – ja paikkoja on kuitenkin täytettävänä vain yksi – täytyy meidän hetki punnita vaihtoehtojamme. Ilmoitamme sinulle lopullisesta päätöksestämme noin viikon sisällä myyntipuhelustasi. Historia tosin kertoo, että jokunen kirkkaimmista timanteista on palkattu siltä seisomaltakin.

Mikäli onnistuimme herättämään kiinnostuksesi, täytäthän yhdistetyn haku & haastattelulomakkeen pikapikaa – me odotamme jo malttamattomina! Jos haluat kysellä hommasta vielä lisää, tavoitat Lillan arkisin klo 9 – 15 välillä numerosta +358 40 707 6065 tai sähköpostitse lilla@huippumyynti.fi.

Hakemalla työpaikkaa hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Huippumyynti Oy:ssä. Katso tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.