Minnan työpäivä

Jokunen vuosi kerroin Minnan normipäivästä, ja nyt ajattelin kertoa miten nykyään menee (kun Joosekin sai kertoa). Edelleen olen siis rivissä, teen myyntiä, opin uutta joka päivä, ja tykkään hommasta. Juu, edelleen tykkään, vaikka on viisi vuotta täynnä!

Vieläkin aloitan päiväni samalla tavalla
7:00 Herätys. Kissan ja koiran tervehtiminen, kahvi tippumaan, neiti ylös ja kouluun, ja vähän aamutoimia.
8.00 Kone päälle, meilien tsekkaus, päivän projektit läpi ja eikun soittoa.
11:00 Ruokatauko, sekin usein töitä tehdessä.
12:00 Soitot jatkuu
15:00 pyrin lopettamaan työt, harvoin enään onnistuu.

Tosin nyt on tullut sitten viime kerran muutoksia:

  • Projekti saattaa vaihtua kesken päivän. 2 on vielä OK, jos on 3 niin revin hiuksia!
  • Perehdytän/koulutan muita omien töiden lomassa lomassa. Tykkään tästä kovasti, se tuo uutta ja opin/kehityn enemmän. Tästä saa lisää buustia!
  • Iltapäivällä 1-3 kertaa viikossa, olen yhteydessä vastuullani oleviin ja kouluttamiini myyjiin. (Joose saa happea!) Tietysti olen saatavilla muutenkin, kun apua tarvitaan jossain.
  • Eikä unohdeta 10 kk ikäistä Della -kissaa, joka päivittäin tulee koneen päälle, yrittää syödä johtoja tai nakertaa kuulokkeita. Ja vanhempi Aku-kissa tekee samaa.

Eteenpäin menty, mutta myynti tuo edelleen kiksejä. Ja se fiilis, kun aloittelija hoksaa homman ja silloin taivas on rajana. On mieletöntä seurata sitä kehitystä toisessa, ja onnistumisen hetkinä fiilis on myös tällä opella katossa. Kun olis tehny vuoden kaupat!

Koukussa voittoon siis vais miten pitäisi ottaa?

Tiivistettynä nykyäänkin minun työpäiväni on samanlainen hampurilainen, mutta sain lisukkeeksi pekonia ja aurajuustoa normi mausteiden lisäksi. Hyvää on!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *