Etsimme World Vision -myyntitiimiimme lisää vahvistusta eli puhelinmyyjää kontaktoimaan suomalaisia yrityksiä mukaan varmistamaan lasten oikeuksien suojelemisen. Mukaan mahtuu vielä yksi!

Työnäsi on siis hankkia World Visionille yrityksiä kummeiksi ja kuukausilahjoittajiksi. Lahjoittajien tuella World Vision tekee töitä sen eteen, että jokaisella lapsella olisi hyvä ja turvallinen elämä. Tämä työ poistaa köyhyyden juurisyitä, kuten veden tai koulutuksen puutetta, ja lahjoittajien tarjoama apu viedään luotettavasti perille.

Työnantajanasi toimii Huippumyynti Oy. Teemme töitä tällä hetkellä kokonaan etäorganisaationa. Myyjämme työskentelevät kotitoimistoiltaan käsin eri puolilta Suomea ja Eurooppaa. Vaikka työt Huippumyynnillä tehdäänkin itsenäisesti omaan tahtiin, myyjiä sparrataan ja yhteyttä pidetään muutenkin säännöllisesti. Meillä on yhdessä sovitut toimintatavat niin myynnin käytäntöjen, arjen pyörimisen kuin mokien käsittelynkin suhteen, ja malli on osoittautunut toimivaksi.

Mitä odotamme sinulta?

Meille tärkeintä on, että teet sen, minkä lupaat. Puhelinta et saa pelätä ja osaat jutella ihmisille luonnollisesti. Näiden kriteerien täyttyessä ollaan jo mukavasti hyvällä yhteisellä polulla. Lisäksi arvostamme tietenkin myyntitaitoja ja kauppojen clousaamista.

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla myynnin koulutusta, mutta aiempaa kokemusta puhelinmyynnistä toivomme. Huippumyynnin myyntifilosofiaan perehdytämme sinut tottakai! Eritoten odotamme, että otat itse vastuun ajankäytöstäsi ja hoidat puhelut hyvällä sykkeellä, vaikka kukaan ei niskaan hengitäkään.

Mitä työstä maksetaan?

Työ on provisiopohjainen, mutta perehdytysajalta maksetaan pohjapalkka. Ansiot riippuvat eniten omasta tekemisestä ja asenteesta, joten odotamme aktiivisen myyjän yltävän ainakin parin tonnin ansioihin.

Hakeminen

Haemme yhtä (1) puhelinmyyjää ensisijaisesti kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Myös laskutus oman yrityksen kautta tai kevytyrittäjänä onnistuu. Paikka täytetään heti sopivan matchin löydyttyä.

Rekrytointiprosessimme on nopea ja kolmivaiheinen:

Vaihe 1: Yhdistetty haku ja ensimmäinen haastattelu.
Kerro itsestäsi myyjänä, työntekijänä ja tiimin jäsenenä, sekä omista toiveistasi ja ajatuksistasi työn tekemisen ja työnantajan suhteen, täyttämällä tämä lomake. Huomaathan, että lomake toimii myös ns. ensimmäisenä haastattelijanasi, täytäthän sen siis ajatuksella. Aikaa tähän kannattaa varata puolisen tuntia.

Vaihe 2: Puheluja suuntaan ja toiseen.
Meidän HR eli Lilla pirauttaa sinulle parin päivän sisällä, niin päästään juttelemaan vähän lisää. Mikäli yhteinen kipinä tässä vaiheessa syttyy, sovitaan tarkempi aika konkreettiselle työnäytteelle: saat myydä meille puhelimitse World Vision -kummiuden!

Vaihe 3: Päätöksenteko
Koska saamme varmasti monia hyviä myyntipuheluja – ja paikkoja on kuitenkin täytettävänä vain yksi – täytyy meidän hetki punnita vaihtoehtojamme. Ilmoitamme sinulle lopullisesta päätöksestämme noin viikon sisällä myyntipuhelustasi. Historia tosin kertoo, että jokunen kirkkaimmista timanteista on palkattu siltä seisomaltakin.

Mikäli onnistuimme herättämään kiinnostuksesi, täytäthän yhdistetyn haku & haastattelulomakkeen pikapikaa – me odotamme jo malttamattomina! Jos haluat kysellä hommasta vielä lisää, tavoitat Lillan arkisin klo 9 – 15 välillä numerosta +358 40 707 6065 tai sähköpostitse lilla@huippumyynti.fi.

Hakemalla työpaikkaa hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Huippumyynti Oy:ssä. Katso tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.