Nyt löytyy Huippumyynnin tarjottimelta osa-aikainen B2B-puhelinmyyntityö laadukkaan ammattikirjallisuuden parissa. Työtä tehdään ilta-aikaan (n. klo 15 – 19 välillä) ja palkka maksetaan provikkana myynnin mukaan.

Koulutamme mielellämme myyjät itse, joten aiempaa myyntikokemusta tai -koulutusta et tarvitse. Sen sijaan odotamme, että teet sen, minkä lupaat – hyvällä sykkeellä. Puhelinta ei tässä hommassa passaa pelätä ja ihmisten kanssa jutustelun tulisi sujua luonnollisesti.

Huippumyynti tekee pääasiassa yritysmyyntiä. Teemme puhelintöitä eri toimeksiantajille startupista pörssiyrityksiin. Avainsanoja ovat ratkaisumyynti ja asiakkaan auttaminen, eli kaupanteko päättyy WIN-WIN -tilanteeseen. Työ on mielekästä ja asiakkaat tyytyväisiä.

Huippumyynti toimii tällä hetkellä käytännössä kokonaan etäorganisaationa. Myyjämme työskentelevät kotitoimistoiltaan käsin eri puolilta Suomea ja Eurooppaa, ja malli on osoittautunut toimivaksi. Vaikka työt Huippumyynnillä tehdäänkin itsenäisesti omaan tahtiin, myyjiä sparrataan ja yhteyttä pidetään muutenkin säännöllisesti. Kaikille etätyö ei silti sovellu. Lue tästä, mitä Huippumyyjän työ edellyttää.

Entäs se palkka sitten? Tarjoamme sinulle omasta tekemisestä riippuvaa tulosta: mitä enemmän kirjoja myyt, sitä enemmän tippuu tilille rahaa. Saat siis provikan jokaisesta tekemästäsi kaupasta.

Tyypillinen täysipäiväinen myyjä saa palkkaa 1500 eurosta ylöspäin. (Oman yrityksen tai laskutuspalvelun kautta tehtynä päälle saa työnantajan sivukulut, eli laskutettuna puhutaan yli 2000 eurosta.) Hyvät tekevät tuplat. Tämä työ on osa-aikainen ja tulos riippuu täysin omasta tekemisestäsi. Olet siis myös oman tilipussisi valtias.

Teimme paikan hakemisen sinulle helpoksi: täytä vain alla oleva lomake, niin meiltä ollaan yhteydessä ja pääsemme puheisiin. Kerro kuka olet ja miksi sinut kannattaa ottaa hommiin. Jos mieluummin tarinoit pidempään, voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen otsikolla ”Huippumyynti: Kirjallisuus” osoitteeseen lilla@huippumyynti.fi. Mikäli haluat kysellä hommasta lisää, tavoitat Lillan arkisin klo 9 – 15 välillä numerosta +358 40 707 6065.

Hakemalla työpaikkaa hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Huippumyynti Oy:ssä. Katso tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Meillä on tavoitteena täyttää paikka mahdollisimman nopeasti. Hakuaika alkaa siis än yy tee nyt ja päättyy, kun myyjä on löytynyt. Älä siis aikaile, vaan täytä lomake, niin ruvetaan myymään!