Haloo Helsinki

Kuudennen studioalbuminsa keväällä 2017 julkaissut Haloo Helsinki on tällä hetkellä yksi maan suositummista yhtyeistä. Pumpun biiseiltä ei voi välttyä jos ikinä kuuntelee radiota – tai jos myy yhtään mitään festareilla. Alkuvuoden hitteihin on kuulunut ehdottomasti Hulluuden Highway, jota on tammikuusta alkaen kuultu niin paljon, että pikku hiljaa alkaa riitellä (terveisiä vaan kaikille radioiden soittolistamaakareille).

Angsti loppuu kesken

Hulluuden Highway on jostain syystä tuntunut omaan korvaan jotenkin vaillinnaiselta. Tänään iski oivallus – säkeistö on eri paria kuin kertsi!

Eriparisuus tulee laulaja Ellin äänen väristä. Säkeistöä nauhoitettaessa Elli on ilmeisesti kerännyt itselleen hirveän angstin, joka selvästi kuuluu läpi. Kertsin puolelle siirryttäessä tunnelma latistuu silmänräpäyksessä (valojen sammuessa), ja laulu muuttuu standardi-Elliksi. Ero on niin iso, että se kuulostaa keinotekoiselta paljastaen studionauhoituksen lukuisat otot – kerralla ei tullut valmista, koska livenä laulaen kenekään fiilis ei muutu näin nopeasti.

Hymy paistaa läpi

Oma Haloo Helsinki -suosikkini on ”Kuule minua” muutaman vuoden takaa. Laulu ei ole ihan normaalia vihaisen puolelle kallistuvaa Haloo Helsinkiä, vaan Ellin laulu on pehmeää ja suorastaan sensuellia. Siltaosassa voi kuulla laulajan hymyilevän kaihossaan miettiessään rakastaan – ja se saa myös kuulijan rakastumaan.

Opi Elliltä

Haloo Helsinki muistutti taas kerran tunteiden ja fiiliksen välittymisestä pelkän äänen välityksellä. Kun otat lomien jälkeen ensimmäisen puhelun, niin vedä leveä hymy kasvoillesi ja anna asiakkaan rakastua sinuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *