Huippumyynti ja Appiukko etsivät yhteistyössä sovellusmyyjää. Tehtävänä on kontaktoida potentiaalisia asiakkaita ja selvittää heidän kiinnostuksensa luoda oma kännykkäsovellus. Toimit asiantuntijamyyjänä, jonka kanssa asiakkaat keskustelevat mielellään.

Työ koostuu prospektoinnista ja uusasiakashankinnasta. Sovelluksen rakentamisesta kiinnostunut  asiakas ohjataan alkuun hyödyntämällä sisäänheittotuotteena innovaatioseteliä, joka madaltaa ostokynnystä merkittävästi kattamalla alkuvaiheen suunnittelun kustannukset. Myyjän työ päättyy asiakkaan aloittaessa innovaatiosetelihankkeen.

Ennen työn alkua saat kattavan koulutuksen sekä Appiukon palveluihin että myyntityöhön. Perehdytys järjestetään joko etänä tai Hyvinkäällä.

Työtä tehdään etänä, joten maantieteellisellä sijainnilla ei ole merkitystä. Kotona on kuitenkin syytä olla kohtuullinen nettiyhteys sekä tietokoneen käytön sujua luontevasti. Työ soveltuu myös osa-aikaiselle myyjälle esimerkiksi opintojen oheen tai kakkosduuniksi.

Mitä ehdottomasti odotamme sinulta?

Meille tärkeintä on, että teet sen, minkä lupaat, ja hyvällä sykkeellä. Puhelinta et saa pelätä ja osaat jutella ihmisille luonnollisesti. Näiden kriteerien täyttyessä ollaan jo mukavasti hyvällä yhteisellä polulla. Lisäksi odotamme, että sinulla on jo ennestään jonkin verran kokemusta myynnistä.

Mikäli repertuaaristasi löytyy vielä yksi tai useampi alla mainituista, olet jo enemmän, kuin vahvoilla:

  • Aiempaa kokemusta ohjelmistoalalta
  • Aiempaa B2B-myyntikokemusta
  • Englannin ja ruotsin kielen taitoa

Työstä maksetaan pohjapalkka sekä tulokseen pohjautuva bonus. Maksamme sinulle palkan joko perinteiseen malliin tai voit laskuttaa sen oman yrityksen kautta tai kevytyrittäjänä. (Suosimme tätä mallia helppouden takia.)

Täytä hakulomake alla tai lähetä vapaamuotoinen näyte kirjoitustaidoistasi otsikolla ”Huippumyynti: Sovellusmyyjä” osoitteeseen lilla@huippumyynti.fi. Kerro hakemuksessa kuka olet ja miten sinä homman hoitaisit: miksi tätä työtä kannattaa tarjota juuri sinulle? Mikäli haluat kysellä hommasta lisää, tavoitat Lillan arkisin klo 9 – 15 välillä numerosta +358 40 707 6065. 

Hakemalla työpaikkaa hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Huippumyynti Oy:ssä. Katso tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Hakuaika 5.8. – 10.9. 2022. Paikka täytetään hetimiten, ole siis pikapikaa yhteydessä!

Haastattelut toteutetaan joko etäyhteydellä tai paikan päällä Hyvinkäällä 15.8. – 15.9. välisenä aikana.

Hommat alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.10.

————————-

Appiukko on joukko iOS- ja Android-koodareita sekä graafisia suunnittelijoita, jotka auttavat yrityksiä mukaan mobiilimaailmaan.

Huippumyynti Oy on vaativiin myynnin toimeksiantoihin erikoistunut yritys. Olemme keskittyneet B2B-puhelintyöhön: suoran myynnin lisäksi mm. testaamme uusien tuotteiden toimivuutta, ja sovimme tapaamisia toimeksiantajan asiantuntijoille. Puhelintyön lisäksi teemme myyntikoulutuksia. Asiakkaidemme joukko on laaja startupeista pörssiyhtiöihin.