Haemme mainosmyyjää myymään digitaalisia mainoksia Proscreenin jättikokoisille ulkonäytöille Keravalla ja Järvenpäässä.

Jättinäytöt sijaitsevat erinomaisilla paikoilla. Keravalla näyttöpintoja on kuusi ja Järvenpäässä kolme. Näytöt ovat kirkkaita ja tarkkoja, joten mainosten myynti ei jää tekniikasta kiinni.

Myyjän käytössä on nykyaikainen ja helppokäyttöinen CRM-järjestelmä. Ennen työn aloittamista saat tuotekoulutuksen, ohjeistuksen asiakashallintajärjestelmän käyttöön, sekä tietysti myös hyvät vinkit itse myyntiin.

Työtä tehdään sekä etänä että vierailemalla asiakkaiden luona, joten sijainti Keravan/Järvenpään läheisyydessä on sinulle itsellesi etu. Kotitoimistolta on syytä löytyä kohtuullinen nettiyhteys ja tietokoneen käytön sujua luontevasti.

Osa asiakaskunnasta on jo vakiintunutta. Heidän lisäkseen tulet etsimään aktiivisesti uusia asiakkaita, eli kylmäsoittoja ja/tai -käyntejä on siis luvassa.

Tehtävä edellyttää:

  • Aiempaa myyntikokemusta ja ratkaisumyyjän asennetta
  • Kykyä uusasiakashankintaan
  • Perustason tietokoneenkäyttötaitoja

Arvostamme:

  • Aiempaa mediamyynnin kokemusta

Palkkamallina on pohja + provisio. Työ on myyjän halun mukaan osa- tai kokoaikainen. Alueen näyttöjen täytenä pitäminen ei vaadi osaavalta myyjältä täyttä työviikkoa, joten halutessaan mainoksia saa myydä Proscreen-verkoston muillekin näytöille.

Ensisijaisesti haemme työhön itsenäistä yrittäjää tai kevytyrittäjää, mutta myös palkkatyö on mahdollinen.

Paikka täytetään ja hommat aloitetaan heti sopivan myyjän löydyttyä. Ole siis oitis yhteydessä!

Täytä alla oleva lomake tai lähetä meille vapaamuotoinen hakemus otsikolla ”Huippumyynti: Mainosmyyjä” sähköpostilla lilla@huippumyynti.fi ja kerro miksi juuri sinä olet etsimämme tyyppi! Mikäli haluat kysellä hommasta lisää, tavoitat Lillan arkisin klo 9 – 15 välillä numerosta +358 40 707 6065.

Hakemalla työpaikkaa hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Huippumyynti Oy:ssä. Katso tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.