Haluatko tavata enemmän uusia potentiaalisia asiakkaita?

Haluatko tapaamisia, jotka peruuntuvat harvoin?

Haluatko tapaamisia, joihin asiakkaat saapuvat hyvin valmistautuneina?

Haluatko tapaamisia, joiden jälkeen saat suurella todennäköisyydellä jättää tarjouksen?

Buukkaus on tapaamisten sopimista sinulle tai myyjillesi. Prospektoimme uusia potentiaalisia asiakkaita haluttujen kriteerien mukaan ja sovimme tapaamisia, joissa asiakas on jo lähtökohtaisesti kiinnostunut ostamaan.

Buukkaus helpottaa elämääsi: saat sovitun määrän erinomaisia tapaamisia.

Toimintatapamme buukkauksissa

Kaikki alkaa kohderyhmän valinnasta. Pohdimme yhdessä kuka tarvitsee palveluitasi. Soittolista tuotetaan halutuin kriteerein ja rakennetaan tarvittaessa käsin tai tekoälyä hyödyntäen.

Seuraavaksi määritämme tapaamiskriteerit. Kuka yrityksen päättäjistä halutaan tavata? Mitkä asiat pitää varmistaa jo ennen tapaamista? Missä tilanteessa on turha sopia tapaamista?

Sen jälkeen sovitaan käytännön asiat. Kuinka jaetaan kalenterit? Kuinka viestitään? Kuinka paljon tapaamisia halutaan?

Perehdytys on tärkeää hyvien tapaamisten varmistamiseksi. Ennen soittojen aloittamista buukkari koulutetaan tuotteeseen ja ennen kaikkea sen hyötyihin.

Buukkaus vaatii osaamista. Meillä buukkarit ovat kokeneita ammattilaisia, ja saat oman nimetyn buukkarin, joka perehtyy palvelusi hyötyihin perinpohjaisesti. Yrityksestäsi jää hyvä kuva myös heille, jotka eivät vielä ole valmiita asiakkaiksesi.

Ostamalla buukkauspalvelun saat tasaisesti erinomaisia tapaamisia, jotka johtavat kauppaan suurella todennäköisyydellä.

“Huippumyynti sopi meille etätapaamisia laajentaessamme vuosikellotyökalun myyntiä Suomeen. Tapaamisten taso osoittautui erinomaiseksi, ja asiakkaat olivat hyvin valmistautuneita ja palvelustamme kiinnostuneita. Peruuntumisiakaan ei käytännössä ollut, joten päätös yhteistyön jatkamisesta kävi helposti.”

Maiju Vinni Jacobsen, Plandisc Aps

Hinta

Laskutamme vakiintuneissa tuotteissa toteutuneiden tapaamisten määrän perustella. Hinta vaihtelee kohderyhmästä ja kriteereistä riippuen 120-300€ välillä per toteutunut tapaaminen.

Mitä minun täytyy tehdä?

Buukkaus on helppoa. Sinun ei tarvitse kuin kertoa ketä haluat tavata, mitä hyötyä heille palvelustasi on, ja kuinka paljon tapaamisia tarvitaan. Me hoidamme loput.

Ota yhteyttä lomakkeella ja keskutellaan millaisia tapaamisia tarvitaan!