Huippumyynti etsii buukkareita kontaktoimaan potentiaalisia asiakkaita eri toimeksiantajille ja sopimaan tapaamisia asiantuntijoiden kanssa!

Huippumyynti tekee pääasiassa yritysmyyntiä. Teemme puhelintöitä eri toimeksiantajille startupista pörssiyrityksiin. Avainsanoja ovat ratkaisumyynti ja asiakkaan auttaminen, eli kaupanteko päättyy WIN-WIN -tilanteeseen. Meillä ei luukuteta tai myydä epämääräisiä tuotteita, joista ei oikeasti ole hyötyä kenellekään. Työ on mielekästä ja asiakkaat ovat tyytyväisiä.

Mitä buukkari tekee?
Buukkari kontaktoi potentiaalisia asiakkaita ja sopii heille tapaamisia asiantuntijoiden kanssa. Tapaamisten sopiminen vaatii omanlaistaan otetta. Hyvä buukkari nauttii haasteista ja kehittää koko ajan spiikkiään terävämmäksi. Hän pystyy nopeasti herättämään asiakkaan luottamuksen ja pystyy selvittämään täyttyvätkö tapaamisen kriteerit.

Jokainen ymmärtää, että puhelin voi joskus painaa. Kaikista ei tähän työhön ole. Buukkaus vaatii myyjää, joka uskaltaa lähestyä vieraita ihmisiä ja saa heidät keskustelemaan.

Mitä odotamme sinulta?
Meille tärkeintä on, että teet sen, minkä lupaat ja hyvällä sykkeellä. Puhelinta et saa pelätä ja osaat jutella ihmisille luonnollisesti. Näiden kriteerien täyttyessä ollaan jo mukavasti hyvällä yhteisellä polulla.

Sinulla ei tarvitse olla myynnin koulutusta tai aiempaa kokemusta. Me koulutamme mielellämme myyjät itse. Työn määrää voidaan sovitella elämäntilanteesi mukaan.

Mitä meillä on luvassa?

  1. Itsenäistä työtä. Hommia saa tehdä omaan tahtiin, ja lähes kaikki tekevät töitä etänä. Vapauden vastapainona on vastuu, eli töitä on pystyttävä tekemään sovitussa tahdissa, vaikka kukaan ei kyttää niskan takana.
  2. Vaihtelua. Projektien aikataulut tuppaavat usein elämään. Joskus startti venyy ja väliin tulee jokin toinen kiireprojekti. Ainoastaan liksat tulevat takuuvarmasti ajallaan: ei myöhässä, ei förskottina. (Olemme vakavarainen yritys, joten rahapulan iskiessä kevytyrittäjä voi nostaa omansa pikapalkkana.)
  3. Tehtävien ja myyntitaitojen kehittymistä. Myyjä ei ole koskaan valmis ja aina voi oppia lisää. Taitojen karttuessa myös projektit muuttuvat haastavammiksi ja sitä kautta tulot nousevat. Parhaat myyjät saavat myös ohjata uudempia ja halutessaan pääsee vaikka koulutuskeikalle. Oppiminen on pakollista, koska jos ei opi uutta, niin väkisin taantuu. Jatkossa voit siis halutessasi kasvaa isompiin kenkiin ja alkaa tekemään myös muita myynnin hommia.
  4. Omasta tekemisestä riippuvaa tulosta. Palkkiomallimme perustuu yleensä tekemiseen. Palkkio vaihtelee tuotekohtaisesti projektin ja sen vaativuuden mukaan. Buukkarin palkkio perustuu yleensä tehtyjen soittojen ja/tai sovittujen tapaamisten määrään.
  5. Lupausten pitämistä. Meillä tärkeintä on asiakkaille, toimeksiantajalle ja tiimille annettujen lupausten täyttäminen. Ja samaa me luvataan sinulle. Vaativimmat ja parhaat projektit annetaan hommansa mallikkaasti hoitaneille myyjille, jotka ovat osoittaneet olevansa luottamuksen arvoisia, ja jotka saavat myös kauppaa aikaan.

Suurin osa myyjistämme laskuttaa oman yrityksen kautta tai toimii kevytyrittäjänä. Suosimme tätä mallia helppouden takia. Toki myös palkkahommat onnistuvat.

Tyypillinen täyspäi(väi)nen myyjä saa palkkaa 1500 eurosta ylöspäin. Oman yrityksen tai laskutuspalvelun kautta tehtynä päälle saa työnantajan sivukulut, eli laskutettuna puhutaan yli 2000 eurosta. Parhaat myyjät tekevät tästä tuplat hyvinä kuukausina. Ei kuitenkaan kannata odottaa jatkuvaa viiden tonnin tiliä vuoden ympäri.

Buukkari pärjää kyllä puhumallakin, mutta lähetä kuitenkin vapaamuotoinen hakemus otsikolla ”Huippumyynti: Buukkari” osoitteeseen lilla@huippumyynti.fi tai täytä alla oleva hakulomake. Kerro kuka olet ja mitä haluaisit tehdä. Perustele myös, miksi sinut kannattaa ottaa hommiin. Mikäli haluat kysellä hommasta lisää, tavoitat Lillan arkisin klo 9 – 15 välillä numerosta +358 40 707 6065.

Hakemalla työpaikkaa hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn Huippumyynti Oy:ssä. Katso tästä, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Buukkarin paikkoja on tarjolla juuri nyt 1 – 2 kpl. Hakuaika 5.8. – 10.9. 2022. Paikat täytetään heti sopivien tyyppien löydyttyä. Ole siis pikapikaa yhteydessä! Haastattelut toteutetaan joko etäyhteydellä tai paikan päällä Hyvikäällä 15.8. – 15.9. välisenä aikana. Hommat alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.10.2022.

Jos pääsit tänne asti, niin mitä enää mietit – hae hommia!