Haluatko maksimoida uuden tuotteesi myynnin alusta alkaen?

Haluatko minimoida ajan, joka kestää ennen kuin tuotekehityksen kulut on kuitattu?

Haluatko taklata mahdollisimman nopeasti asiakkaiden kokemat myynnin esteet, jolloin entistä useampi haluaa ostaa?

Myynnin alkuräjähdys on palvelu, joka varmistaa nopean myynnin aloituksen. Sen aikana voimme tehdä suoraa myyntiä, sopia tapaamisia myyjillesi tai esitellä tuotettasi mahdollisille jälleenmyyjille.

Ideaalitapauksessa tulosta syntyy heti. Jos näin ei kuitenkaan käy, myyjät pystyvät muokkaamaan spiikkiä ja lähestymiskulmaa nopeasti. Mikäli tuotteistus vaatii hiomista, voidaan tätäkin muuttaa lennossa asiakaspalautteen perusteella.

Myynnin alkuräjähdyksen toteuttaa kaksi senior-myyjää. Kun tuotetta myy kaksi erilaista myyjää, tiedetään miksi se myy tai ei myy. Eikä kaiken kokeneilla myyjillämme mene sormi suuhun, vaikka muuttaisimme hinnoittelumallia, toimitusaikaa ja lisukkeita useita kertoja projektin aikana.

Myynti kannattaa aloittaa heti, kun sinulla on myyntikelpoinen tuote (MVP = Minimum Viable Product) valmiina. Aikaa pitää varata kuukaudesta kahteen. Työn alkaessa myyjämme tarvitsevat kattavan perehdytyksen tuotteeseen ja sen hyötyihin.

Myynnin alkuräjähdyksen hinta riippuu testin laajuudesta ja tuotteen haastavuudesta. Tyypillisesti investointi on 3500-7000€ suuruinen.

Ota yhteyttä ja sovi milloin aloitetaan testimyynti: joose@huippumyynti.fi